op naar je eerste lievelingscliënten!

Voor coaches die voor zichzelf beginnen
 

Win veel tijd in je opstartfase
 

Je droomt van een goedlopend bedrijf vol lievelingscliënten voor wie jij een wezenlijk verschil maakt in hun leven. Want hoe mooi is het om als coach anderen verder te mogen helpen! Alleen… je krijgt het maar niet uit de startblokken. Je twijfelt voor wie je er echt bent, aarzelt over je aanbod en de manier van communiceren naar buiten. De grote vraag is dus: hoe bereik je de cliënten die jij het allerbeste kunt en wilt begeleiden op een manier dat ze voor jou kiezen?

Wat ik vaak zie: hoe langer je communicatiestilstand, hoe lastiger het is om met goede energie en vertrouwen in contact te komen met de juiste mensen.

Wat ik je gun en waar ik je heel graag bij help, is dat je:

 • weet hoe je communiceert op een manier die voor je werkt
 • waardoor je in zo kort mogelijke tijd je lievelingscliënten vindt
 • en in beweging blijft om van je bedrijf een succes te maken
   
Het aanwakkertraject is er speciaal voor jou als je:
 
 • een coach bent die veel voor anderen wil betekenen
 • nog een baan in loondienst hebt of net voor jezelf werkt
 • je afvraagt waar je eerste lievelingscliënten toch blijven
 • liever anderen helpt dan bezig bent met winst maken
 • je wilt leren om op een ontspannen manier te communiceren
   
Na afloop van het aanwakkertraject:
 
 • weet je precies wie je lievelingscliënten zijn
 • heb je een aanbod dat 100% kloppend voelt
 • heb je het lef en de woorden om naar buiten te treden
 • zet je de juiste stappen in het nu
 • en… is de kans groot dat je je eerste lievelingscliënt hebt gevonden!

Als bonus krijg je extra vertrouwen, luister je nog beter naar je intuïtie en krijg je zelfs plezier in het doen van je communicatie.


Praktisch over het aanwakkertraject:
 
 • 3 maanden 1 op 1 begeleiding
 • Voordat we met ons Aanwakkertraject starten, stuur ik je het Puzzelstukkenoverzicht toe. Daarin staan alle vragen die je te beantwoorden hebt om klaar te zijn naar buiten te communiceren. 
 • Onze wekelijkse gesprekken duren 1 uur. We krijgen samen al je puzzelstukken scherp en je maakt belangrijke basiskeuzes voor je coachbedrijf. Tussen onze gesprekken door kun je contact met me opnemen. En zodra je daaraan toe bent om naar buiten te communiceren geef ik ook feedback op je social media teksten, eventuele offertes, voorbereidingen van gesprekken etc.  

Wij stemmen met elkaar af wat een fijn wekelijks moment is voor onze aanwakkergesprekken. Ik help je met:

 • ​Wie zijn je lievelingscliënten en wat is je aanbod?
 • Welke communicatieroute past bij jou?
 • Wat maakt jou en jouw coaching uniek?
 • Wat plaats je op social media (teksten, video)?
 • Hoe leg je de juiste contacten (online en offline)?

Je kunt erop vertrouwen dat we in het moment het juiste doen voor de voortgang.

Investering* Aanwakkertraject : € 1.650 exclusief 21% btw (kan in 3 termijnen). Dit is exclusief het schrijven van je websiteteksten. 
 

praktisch over het binnenwerktraject:
 

Het Aanwakkertraject begint altijd eerst met je eigen verhaal helder krijgen. Dat doe je door te werken met het Puzzelstukkenoverzicht. Door  gerichte vragen krijg je scherp: voor wie je er bent, wat je aanbod is en hoe jij je cliënten of opdrachtgevers gaat vinden. Sinds begin 2024 bied ik dit als een Binnenwerktraject ook los aan.

Voor € 700 exclusief 21% btw begeleid ik je 7 uur in 3 maanden om de communicatiebasis van je coachbedrijf neer te zetten. Vind je dit interessant? Neem dan even contact met me op, dan licht ik dit Binnenwerktraject verder toe. 


Kennismaking
 

Ik neem de tijd voor een kennismakingsgesprek. Ik wil goed zicht krijgen op waar je tegenaan loopt, waar je naar verlangt en of ik de juiste persoon ben om jou te begeleiden. Als we allebei een superklik voelen en de timing klopt, dan starten we met ons Aanwakker- of Binnenwerktraject!

Wil je meer weten over mijn Aanwakkertraject en mij eens horen praten? Luister dan aflevering 23 van de Elodie Communicatie Podcast. Aflevering 26 gaat over het Binnenwerktraject. 

Je bent welkom om contact met me op te nemen via contact@elodiecommunicatie.nl of bel/app me op 06 15 35 86 87.
 

"Eindelijk durfde ik mijn baan op te zeggen"

Annelies had al een tijd een eigen praktijk, maar deed dat naast een baan in loondienst. Ze wilde genoeg cliënten hebben om haar baan op te kunnen zeggen. Waar het in zat: ze wist niet goed wie haar lievelingscliënten waren en ook haar aanbod was nog niet kloppend genoeg. Dat zijn we samen scherp gaan krijgen. In mijn podcastinterview met Annelies (aflevering 21), vertelt ze waarom ze al direct tijdens ons eerste aanwakkergesprek wél haar baan durfde op te zeggen en wat het Aanwakkertraject haar naast geweldige nieuwe cliënten ook heeft gebracht.

Annelies over haar Aanwakkertraject: “Elodie is spontaan en kan heel enthousiast reageren. Die energie van haar paste heel goed bij mij en zorgde ervoor dat ik in diezelfde energie lekker aan het werk kon gaan. Voor iemand die aan het begin van haar bedrijf staat, kan ik haar Aanwakkertraject echt aanbevelen. Ze helpt jou echt naar het volgende level van je bedrijf.”


Waarom ik zo graag met coaches werk
 

Communicatie is niet eenzijdig. Communicatie draait om contact maken. Dat is precies wat coaches doen: de ander zien, nieuwsgierig zijn en echt in verbinding komen. Ze zijn daar zo goed in! Daarom zijn coaches mijn lievelingsklanten. Ik vind niets mooiers dan hen te leren die vaardigheden ook in te zetten in hun manier van communiceren. Waar ik voor ga is om coaches en hun bedrijf tot bloei te laten komen zodat er geen coachtalent verloren gaat.


Vervolg op je traject
 

Ons Aanwakkertraject of Binnenwerktraject duurt 3 maanden. Ik voorzie dat je daarin veel meer bereikt dan je je vooraf kunt indenken, dat gebeurt namelijk keer op keer. Maar natuurlijk heb je nog niet alles bereikt wat je wilt na die 3 maanden. Hoe kun je dan verder?

 • Verlengen van je Aanwakkertraject (of overstappen van Binnenwerk-  naar Aanwakkertraject): we werken met nieuwe doelen
 • Overstappen op mijn 1-op-1 Doorpaktraject (€ 700 excl btw)
 • Overstappen op mijn Doorpakgroepstraject (€ 200 excl btw): startdatum begin maart en begin september

Of je nu kiest voor een individueel Doorpaktraject of voor een groep: beide trajecten duren 3 maanden waarin we 7 online gesprekken hebben van een uur. Dit komt neer op om de week. We blikken steeds kort terug en kijken vooral samen vooruit. Zo blijf je fijn in beweging om de juiste stappen te zetten. Met plezier wakker ik ook tijdens onze gesprekken je goede energie aan. En wat gebeurt er als jij goede energie hebt? Nog zoveel meer dan je nu kunt verzinnen.  

Kijk je uit naar je eerste lievelingscliënten?
Gun jij jezelf een vliegende start van je bedrijf?
Heb je zin om samen op avontuur te gaan?

Kom dan direct in gesprek met mij!
Bel me op: 06 15 35 86 87
Of mail me via: contact@elodiecommunicatie.nl

Enthousiaste groet,
Elodie

* deze trajectprijs geldt tot 1 september 2024

"Kom in beweging en verras jezelf!"