Susan over websiteteksten

Klant

Susan Weerd, Kindercoaching Waalsprong

de vraag van susan

Website herschrijven door de teksten vooral in te korten en tot de kern te komen. 

Onze aanpak

Als basis heb ik de bestaande teksten van Susans site genomen. Verder heb ik gekeken waar haar passie ligt en wat specifiek haar werkwijze is. Ik heb haar ook geholpen bij het kiezen welke informatie ze op haar website laat terugkomen zodat het kernachtig en helder communiceert. We hebben vier keer afgesproken om tot nieuwe passende communicatie te komen. 

  • 1e gesprek: ik heb scherp gekregen wat haar wensen zijn. Na dit gesprek heeft Susan mij de basisstructuur van haar nieuwe website toegestuurd met de richtlijnen en beperkingen van haar vormgever en websitebouwer.
  • 2e gesprek: we hebben mijn eerste tekstversie besproken. Welke teksten vindt ze goed en kloppen al? Vervolgens zijn we dieper ingegaan op de overgebleven teksten om die nog scherper te krijgen. Daarbij heb ik veel aantekeningen gemaakt om de woorden te vangen die bij Susan passen. 
  • 3e gesprek: we hebben de tekstpuntjes op de i gezet, net zo lang tot wij allebei helemaal tevreden waren over toon en de woordkeuze van de nieuwe teksten.  
  • 4e gesprek: nadat alle teksten in de nieuwe vormgeving stonden, heb ik al haar teksten nog een keer doorgenomen en mijn verbetertips met haar gedeeld. Susan heeft tenslotte zelf alles afgestemd met haar vormgever en websitebouwer.  

Ervaring Susan

"Elodie is met haar enthousiasme en vakkennis een zeer fijne samenwerkingspartner die mijn website naar een hoger niveau heeft getild.”

Het resultaat

Bekijk de vernieuwde website van Kindercoaching Waalsprong.