Michiel over social media

Klant

Michiel van de Vijver, Kijk en Lees

de vraag van michiel

Michiel wilde graag zijn AVI-stripboeken voor beginnende lezers ook op Facebook een podium geven. 

Onze aanpak

Michiel en ik hebben samen in kaart gebracht wie zijn klanten zijn en welke berichten interessant kunnen zijn voor Kijk en Lees volgers. We hebben gekeken welke content hij al heeft, hoe we gevarieerde berichten kunnen plaatsen en wat hij bereid is (ook in tijd) om specifiek voor Facebook te maken. We maken meestal een serie berichten in één keer achter elkaar en plannen ze meteen in zodat Michiel zich daarna weer kan richten op het maken en uitgeven van zijn boeken.
Verder doe ik voorstellen voor de timing en de inhoud van advertentiecampagnes. Michiel maakt het beeld erbij, gaat over de duur van de campagne en bepaalt het budget. 

Ervaring Michiel

“Elodie heeft me enorm geholpen met de sociale media van mijn bedrijf. Ik zit zelf niet op Facebook maar mijn klanten wel. Daarom wilde ik er toch iets mee doen. Elodie begrijpt mijn product en wat ik doe. Ze weet me precies uit te leggen wat mijn klanten daar leuk aan vinden. Dat helpt enorm bij het maken van de berichten voor sociale media.
Daarnaast heeft ze verschillende kleine advertentiecampagnes opgezet voor specifieke doelgroepen. Dat werkt! Elodie houdt het allemaal voor me bij en koppelt het terug. Het is nu een belangrijk verkoopkanaal van mijn bedrijf. Ik had dit zelf nooit zo goed op kunnen pakken.” 

Het resultaat

Bekijk de Facebook pagina van Kijk en Lees.