Iets nieuws leren

Hoe heerlijk om te voelen dat je iets nieuws wilt leren! Dit gevoel overviel me laatst door de vraag van een klant of ik een presentatievideo van haar wilde maken. Het leek me een leuke klus dus zei ik volmondig “ja”!

Videobegeleiding, ik heb het veel gedaan. Dan ging ik met Dirk Bettinger of Hans Knipels (weten jullie nog?!) op pad. Zij met de camera en ik had alle ruimte om mee te denken met het script om er een strak verhaal van te maken en iemand zich op z’n gemak te laten voelen voor de camera.
Alleen beeldregie, je storyboard uitdenken en brrrr dat technische van het opnemen en monteren van de video…

Intussen doe ik het allemaal en heb ik via mijn klant nog een andere aanvraag ontvangen. Ik leer als een malle, geniet me suf onderweg en sta met mijn klant blij te kijken naar het eindresultaat.

Als je zin hebt om iets nieuws te leren, probeer het en verras jezelf!