Een ervaren coachee

Een ervaren coachee. Dat ben ik.
Ik houd van de reis naar binnen.
Van mezelf begrijpen en verbeteren.
Mezelf vergelijken met mezelf.
Steeds meer zelfinzicht.
Leren, ontwikkelen, groeien.
Ik ben er gek op.

Beter in contact komen met mezelf,
door het contact met een ander.
Dat is wat coaching mij brengt.

Ik voel het als het tijd is voor een nieuwe stap.
Wat wil ik ontwikkelen? Wat vraagt verdieping?
En vaak volgt dan: van wie wil ik leren? 
De ene keer is er al iemand in mijn omgeving.
De andere keer ga ik gericht op zoek.

Hele mooie mensen kwamen op mijn pad.
Met geweldige coachende kwaliteiten.
Ik ben hen superdankbaar!

 • Karien Boosten liet me ontdekken dat ik heel creatief denk. Dat mijn creativiteit zich uit in mijn manier van denken in oplossingen, in mogelijkheden. Dat dat óók een vorm van creativiteit is.
 • Anke van der Vorst zag mijn talenten meer dan ik ze zag in een periode dat het me aan zelfvertrouwen ontbrak. Haar aanmoedigingen hebben mij de juiste energie gegeven om de baan te vinden die ik destijds zo graag wilde. 
 • Baukje ter Huurne heeft me wegwijs gemaakt in het communicatievak. En door haar ben ik gaan inzien dat ik in een zakelijke omgeving prima mijn sensitiviteit kan inzetten om tot bijzonder mooie communicatieresultaten te komen.
 • Hans Scholten heeft me het vertrouwen gegeven dat ik wél kan schrijven. Hij heeft met me mee gekeken en me laten zien hoe ik zelf mijn eigen teksten kan verbeteren.
 • Erika Brinkman heeft me laten ervaren hoe krachtig het is om heel zuiver te voelen en keuzes te maken die daarbij passen. Ze heeft me ook de eerste sleutels gegeven voor meer rust in mezelf.
 • Stephanie van Workum heeft me laten kennismaken met de kracht van visualisatie. Zo geweldig dat hetgeen ik jaren geleden onder haar begeleiding gevisualiseerd heb, nu mijn werkelijkheid is!
 • Ryanne van Hulst heeft me laten voelen wat ik aan emotionele ballast met me meedroeg die niet van mij was. Door dit los te laten is er bij mij zoveel nieuwe levensenergie vrij gekomen.
 • Nicolette Verheem heeft me laten inzien dat ik rust nemen onbewust ben gaan associëren met er niet meer zijn, terwijl ik juist zo graag vol wil leven! Sinds dit inzicht lukt het me veel beter om te ontspannen waardoor ik met meer focus en energie doe wat ik écht wil doen.
 • Anne-Mieke Minderhoud-Shaw heeft me als mijn leidinggevende juist weinig gecoacht waardoor mijn vertrouwen verder toenam. Het waren haar observaties en precies de juiste vragen op het juiste moment waardoor ik de stappen ben gaan zetten naar mijn nieuwe werktoekomst.
 • Maaike Mulder-Pol heeft mij als loopbaancoach geholpen om alle puzzelstukken te verzamelen waardoor ik ineens wist dat ik voor mezelf ging beginnen. Wow, wat heeft die uitkomst mij verrast!
 • Saakje Bakker is nu mijn coach. Met haar blik ik terug op 2020: ik ga op onderzoek met welke klanten ik het liefste werk en welk aanbod helemaal bij mij past. Al pratend met haar kom ik tot de mooiste inzichten.


Wat heb ik veel van ze geleerd!
Dat neem ik mee in mijn rugzak
op weg naar nieuwe avonturen.